bara för att...

jag och min brooootha dunder är bääst


och för att oskar är sjukt underbar


tack för att ni finns i mitt liv och stöttar mig!

trööttt på allt ert snack

hallåja bloggen! nu har jag ungefär bara en månad kvar på mig, att bestämma mig om jag vill stanna kvar i hålan borås eller flytta till karlstad. Jag kan verkligen inte bestämma mig, och det är ett så svårt beslut, men det kommer verkligen att påverka allt. Jag har sagt det förr och säger det igen, jag vill börja om på nytt, skaffa nya vänner osv. Men jag vill inte lämna dom jag har här heller, så det är verkligen ett sjukt svårt val. Haha det känns ju som jag ska flytta till afrika eller något sådant, fast 3timmar ifrån borås! äh, skit i det nu!
idag har jag inte gjort så mycket, var inte i skolan idag heller, vet inte om jag ska dit imorgon men jag får se hur jag mår!:) har vart så sjukt trött på senaste tiden, sover hela tiden, det är de enda jag gör :O om jag inte är ute och ränner om nätterna dvs!
och till er som går runt och snackar massa saker om det som hände i helgen, lägg ner säger jag bara, för ni har ingen aning om vad som egentligen hände, och jag tänker inte sitta och skriva vad som hände heller, vill ni veta vad som egentligen hände så får ni fråga mig så berättar jag allt när/om jag träffar er, lägg bara ner med allt skitsnack. Men ni ska veta att era patetiska skitsnack inte kan trycka ner mig.. och efter det som hände i helgen, vet jag vilka som är mina riktiga vänner och inte.. och ett extra stort tack till underbara oskar persson som verkligen har funnits där för mig :)
aja, nu orkar jag inte skriva mer, funderar på att lägga mig och kolla step up eller något, var ju så sjukt längesen jag såg den nu :)



godnatt och puss på er alla sötnosar :*:*:*

chaaa chaaa

Nu är det såhär att min kära Charlotte Lovén tvinagade mig till att göra en blogg för att jag ville göra med orkade inte (a) okej så var det kankse inte riktigt, men nästan ;) guuh va jag tycker om den tjejen, sjukt underbar och bääääst är hon!:)iaf, nog pratat om henne nu, i den här bloggen kommer jag skriva om allt som faller mig i, alltså om allt och ingenting..idag har jag bara varit hemma, var somsagt inte i skolan idag för mådde inte så bra, så idag har jag bara legat och sovit och kollat oth, som jag är så sjukt beroende av.. älskar verkligen den serien :D jaja, nu orkar jag inte skriva mer ska sätta mig framför tv:n och fortsätta kolla på oth, och så tror jag mamma gör voffler just nu som jag ska kränga i mig sen (aa' ja gott folk, jag älskar mat :) höhö.
                                                   
                                   en bild på mig och min älskade charlotte lovén :*


puss på er alla sötnosar :*:*

RSS 2.0